Door de mobiele explosie van vandaag de dag is de opkomst van WiFi, als belangrijkste data verstrekker, enorm. De vele mogelijkheden van Cloud-diensten, de decentralisatie van het hoofdkantoor, door middel van flexwerkers, thuiswerkers en partner-netwerken, dwingen u als ondernemer om de toegang tot uw netwerk architectuur opnieuw te evalueren.

Aerohive is klaar voor de toekomst

Aerohive is klaar voor de toekomst en speelt  in op deze “nieuwe” mogelijkheden. De oplossingen van Aerohive kijken vooruit, zien de veranderingen in de trends en technologieën en helpen daardoor om de productiviteit te verbeteren. Daarnaast kunt u besparen op de kosten en de complexiteit van uw huidige netwerk.

WiFi oplossingen per branche

WiFi oplossingen per brancheDoor het inzetten van Aerohive bij u in de branche zorgt u voor een goed en betrouwbaar WiFi netwerk. U kunt Aerohive inzetten in alle branches. Wij lichten er een paar toe.

WiFi oplossing per locatie

WiFi oplossing per locatieAerohive producten kunt u zowel binnen als buiten inzetten. Dit zorgt ervoor dat u WiFi op elke locatie kunt inzetten. Of dit nu een festival is of een beurs. Aerohive is een goed, betrouwbaar product.

Waarvoor zoekt u een WiFi oplossingen

Waarvoor zoekt u een WiFi oplossing?

WiFi ook mogelijk bij u!

U ziet dat het inzetten van een WiFi netwerk met behulp van Aerohive veel mogelijkheden bevat. Dit betekent dat we ook bij u heel goed een WiFi netwerk kunnen inrichten. Door gebruik van te maken van de nieuwste Aerohive producten bent u verzekert van een betrouwbaar WiFi netwerk, welke gemakkelijk te onderhouden is en welke kostenbesparend is.