Tijdens het organiseren van uw festival kunt u niet meer zonder het aanbieden van een goed werkend WiFi netwerk. Al uw bezoekers hebben een mobiele telefoon en deze kan met internet worden verbonden, mits er een betrouwbaar WiFi netwerk ligt welke overal bereik heeft. De meerwaarde van een WiFi netwerk is dat u zonder veel extra moeite gratis online marketing krijgt. De bezoekers zullen foto’s en video’s delen via de diverse Social Media kanalen en zo uw festival onder de aandacht brengen.

Aerohive AccessPoints, betrouwbaar, snel en veilig

Ook tijdens uw evenement is het aanleggen van een Aerohive netwerk een snelle en voordelige oplossing. Een Aerohive netwerk is gemakkelijk aan te sluiten en gemakkelijk uit te breiden, waardoor de dekking over het gehele terrein optimaal zal zijn. Uw bezoekers zullen profiteren van deze goede kwaliteit WiFi verbinding en u profiteert van gratis online marketing. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u de kennis en service bieden die u nodig heeft en zorgen wij ervoor dat u zich hier geen zorgen over hoeft te maken.

Ook WiFi tijdens uw festival?

Wilt u ook graag WiFi aanbieden aan uw bezoekers? Wilt u delen in het succes van Social Media? Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Wij helpen u graag verder.