Maak het verblijf van bezoekers prettiger, maak het verblijf van zakenpartners productiever door het aanbieden van een internet op hun locatie. Dit kan in hotels zijn, maar ook in restaurants, vergaderzalen, kantines en ga maar door. Door het aanbieden van internet kunt u ervoor zorgen dat bezoekers op internet kunnen en dus online kunnen zoeken naar activiteiten in de omgeving of hun recensie kunnen geven aan hun vrienden op facebook. Door internet aan te bieden aan zakenpartners tijdens vergaderingen zorgt u ervoor dat zij tijdens de vergadering snel online belangrijke informatie kunnen opzoeken, nog even hun mail erbij kunnen pakken en ga zo maar door. De vergaderingen worden daardoor productiever en dus kunt u  meer bespreken of sneller punten afhandelen.

Zorgen over WiFi toegang voor gasten

Naast al deze voordelen zijn er ook zorgen, hoe zit het met het gebruikersgemak? De veiligheid van onze bedrijfsgegevens? Een WiFi netwerk  zorgt ervoor dat u gemakkelijk en snel internet toegang kunt aanbieden, zonder dat de gebruikers kabels moeten meebrengen. De meeste moderne apparaten hebben een WiFi antenne geïntegreerd. Maar hoe zorgen we ervoor dat onze bedrijfsgegevens veilig zijn en dat ze gebruikers zich aan de gebruikersvoorwaarden houden?

Aerohive biedt de juiste oplossing voor uw zorgen

De architectuur van Aerohive richt zicht op al deze problemen met een simpele en flexibele aanpak. Zakelijke gasten kunnen inloggen via een specifieke SSID op deze manier wordt het standaard beleid aan hen toegewezen. Ook kunt u ze koppelen aan een gebruikersprofiel, waardoor zij de rechten van dit profiel krijgen toegewezen. Tot slot kunt u de gebruiker, voordat hij daadwerkelijk gebruik kan maken van het internet, verplichten om de gebruikersvoorwaarden te accepteren.

U kunt het WiFi gebruik van uw gasten dus op de volgende drie manier isoleren:

  • Door de juiste SSID-instellingen en het beleid voor de gasten kunt u gebruikers toewijzen aan een speciaal gasten WiFi VLAN
  • U kunt de gebruikers direct naar het internet DMZ sturen
  • U kunt gebruikers beperken in hun toegang tot internet of bandbreedte via de Access Points

Door het inzetten van de unieke architectuur van Aerohive kunt u hier flexibel mee omgaan. Dit vermindert de kosten en complexiteit in verband met het onderhoud en beheer van uw Netwerk.

Bent u ook overtuigt van de voordelen van Aerohive

Bent u, net als wij, ook overtuigt van de voordelen van Aerohive? Wilt u nog meer informatie van ons ontvangen? Wij helpen u graag verder.