Veel gebruikers op een kleine oppervlakte, dat is wat je ziet bij locaties als hoofdkantoren en verdeeld over meerdere gebouwen op de campus. Momenteel zijn deze netwerken ingezet om gemakkelijk gasten toegang te geven en om een vergaderruimte te voorzien van internet. Maar nieuwe ontwikkelingen zorgen ervoor dat er meer mogelijkheden worden aangeboden op het gebied van WiFi. De gebruikers worden mobieler, door het gebruik van tablets, en multimedia telefoons. Daarnaast zijn de kosten om alles goed te bekabelen en het aanschaffen van goede switches te hoog. Doordat het gebruik van mobiele apparaten stijgt is er een betere dekking nodig van het WiFi signaal. De prestaties moeten beter en ook de beschikbaarheid moet worden vergroot. Tijd dus om uw huidige architectuur tegen het licht te houden en de eisen en wensen op papier te zetten.

Zet Aerohive in voor een goed werkend WiFi netwerk

Als u uw wensen op papier heeft staan en verschillende Wifi apparatuur heeft vergeleken zult u zien dat Aerohive een mooie oplossing is om uw nieuwe netwerk op te zetten. Aerohive is flexibel, gemakkelijk te beheren en veilig in gebruik. Aerohive werkt zonder controllers waardoor de netwerkarchitectuur minder omslachtig is te beheren. Daarbij zijn de AccessPoints van Aerohive gemakkelijk uit te breiden daar waar nodig en met 1 handeling direct aan het netwerk toe te voegen. Door het centrale beheer heeft u een duidelijk inzicht in het gebruik van uw netwerk en kunnen eventuele problemen snel opgelost worden.

Meer informatie over Aerohives bij u op kantoor of op de campus?

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn bij u op kantoor? Wilt u de campus voorzien van een goed werkend WiFi netwerk? Aerohive is altijd online om u van advies te voorzien!