Als manager van het IT netwerk weet u dat het beveiligen van uw WiFi netwerk niet zomaar is gedaan. Helemaal met de opkomst van Bring Your Own Device, wordt het steeds moeilijker om de verschillende apparaten de juiste toegang te verlenen. Aerohive heeft hiervoor zijn eigen unieke aanpak.

Aerohive beveiligt uw WiFi netwerk

De unieke aanpak van Aerohive’s is dat zij hun WiFi netwerk opzetten zonder controllers, waardoor de prestaties van het WiFi netwerk stijgen en de belasting van het WiFi netwerk geoptimaliseerd wordt. Ondanks deze verbeteringen blijft er een sterke beveiliging van uw WiFi netwerk doordat deze wordt uitgevoerd aan de rand van uw netwerk, daar waar ze eerst toegang tot het LAN verkrijgen.

Bij Aerohive AccessPoints is de beveiliging de hoogste prioriteit

Alle AccessPoints die bij Aerohive worden gemaakt, worden gemaakt voor de veiligheid. Elke functie van het product gaar door een grondige intern onderzoek om zo eventuele kwetsbaarheden te elimineren tijdens het ontwerp. Tijdens de kwaliteitszorg wordt er vervolgens nog een keer gescand op de kwetsbaarheden. Mochten er onverhoopt toch nog kwetsbaarheden gevonden worden, dan worden deze met e hoogste prioriteit doorgegeven. Aerohive maakt deze kwetsbaarheden altijd openbaar via het security alert systeem, klanten weten op die manier zo snel mogelijk dat er kwetsbaarheden zijn en ontvangen op deze manier de stappen die genomen moeten worden om het probleem op te lossen.

Beveiligingsfuncties Aerohive netwerk

Naast het bouwen van veilige producten , biedt Aerohive een uitgebreide reeks beveiligingsfuncties aan, waaronder :

  • Draadloze Privacy – Volledige ondersteuning voor 802.11i , WPA en WPA2 .
  • Verificatie – Sterke verificatie met behulp van 802.1X met RADIUS , Active Directory of OpenLDAP . Captive Web Portal authenticatie en MAC- authenticatie.
  • Prive- PSK – Onze unieke functie voegt bedrijfsbeveiliging en beheer voor voorgedeelde toegangspunten.
  • Client Management en NAC – De mogelijkheid om met alle apparaten te communiceren, NAC en in-line security-oplossingen binnen de onderneming .
  • Identity – Based Access Control – In-line handhavingsbeleid met sterke rol gebaseerde firewall controle en toegangscontrole.
  • Netwerk Firewall en Intrusion Detection en Bescherming – Segmentatie van verkeer op basis van de rol van de gebruiker en de houding zonder verbreking van de bestaande bekabelde IPS -en firewall- systemen . In feite adviseert Aerohive gebruik te maken van deze middelen om de beveiliging van het draadloze verkeer te verbeteren.
  • Rogue Detectie en WIPS – Draadloze DoS detectie en preventie en draadloze IPS voor rogue detectie, inbreuk preventie en toezicht op de naleving .
  • Veiligheid Rapportage en Security Event Management ( SEM ) – Compleet draadloos verslaggeving binnen HiveManager en ondersteuning voor derden.
  • Apparaat Fysieke Veiligheid en Data Storage – Sterke apparaat beveiliging waaronder een TPM- chip voor beveiligde sleutel en configuratie opslag en fysieke vergrendeling ter bescherming tegen diefstal.
  • Compliance – Oplossingen voor implementaties in HIPAA , SOX en PCI compatibel netwerken.

Aerohive architectuur profiteert van andere beveiligingssystemen

Aerohive heeft het vermogen om veilige draadloze toegang te bieden, die is gebaseerd op een end-to-end benadering, welke is ingebouwd in het ontwerpproces en dus niet wordt gezien als bijzaak. Aerohive implementeerde niet alleen een uitgebreide reeks van beveiligingsfuncties, maar de Aerohive architectuur is ook ontworpen om te profiteren van andere beveiligingssystemen. Zo kunnen we een consistent beveiligingsbeleid garanderen of deze nu bekabeld of draadloos is. Door onze end-to-end aanpak heeft Aerohive een uitgebreide en toonaangevende WiFi oplossing en veilige hardware en software producten in haar assortiment.

Is uw WiFi netwerk ook zo goed beveiligd?

Heeft u uw netwerk al eens onder de loep genomen? Weet u waar de valkuilen van uw netwerk zitten als het gaat om beveiliging? Durft u het aan om een beveiligingscheck uit te laten voeren?