Ziet u ook een stijging van het aantal “eigen” apparaten in uw bedrijf? Uw werknemers zullen thuis meer mobiele apparaten hebben als dat u ze aanbiedt. Dat is niet erg en u kunt hiervan zelfs profiteren. Door de werknemers deze apparaten te laten gebruiken op uw bedrijfsnetwerk zorgt u voor een hogere productiviteit. Uw werknemers zullen ook thuis af en toe de mail checken of nog even dat laatste hand leggen aan een presentatie.

Veiligheid rondom Bring Your Own Device

Om u heen ziet u het steeds vaker, tablets, multi media mobiele telefoons, ook bij u op de werkvloer ziet u steeds vaker deze apparaten opduiken en ze willen graag allemaal gebruik maken van het WiFi netwerk. Dit betekent dat u een toename van het aantal eindpunten in uw netwerk gaat zien. Door deze toename wordt de capaciteit  van het netwerk beperkt en komen de vragen of het WiFi netwerk nog wel goed beveiligd is.

Aerohive heeft de juiste oplossing voor BYOD

Al jaren lang loopt Aerohive voorop als het gaat om innovaties. Ook bij de opkomst van BYOD staat Aerohive klaar om u van dienst te kunnen zijn. Ons huidige netwerk apparatuur is zo ingericht dat zij inzichtelijk kan maken hoe de BYOD apparaten worden ingezet in het bedrijf. Daarnaast kunt u dit blijvend controleren. Aerohives zorgt ervoor dat Bring Your Own Device een vermindering van de operationele kosten tot gevolg heeft door het leveren van een veilige en betrouwbare draadloze infrastructuur.

Meer informatie over Bring Your Own Device (BYOD)

Wilt u graag meer informatie over Bring Your Own Device en onze Aerohive producten?