Aerohive is een netwerkoplossing die geschikt is voor het werken in de cloud. Hierdoor worden de kosten verminderd en is het netwerk minder complex. Onze producten zijn gebaseerd op onze unieke architectuur, bedrijfsgerichte WiFi toegangspunten, speciale switches en eenvoudig te implementeren routers.


Aerohive Acces Points

AccessPoints

Aerohive AccessPoints zijn van innovatieve klasse voor een draadloze infrastructuur. De apparatuur met Cooperative Control-technologie biedt een WiFi netwerk oplossing zonder dat er een controller of Overlay-netwerk nodig is.

Aerohive routers

routers

Met de Aerohive routers kunt u overal volledig veilig werken, op welke locatie dan ook en dat allemaal met een enkel apparaat. De eenvoudige bediening door “plug and play” maakt het gemakkelijk voor de beheerders om honderden of zelfs duizenden gebruikers toe te voegen. Aerohive routers kunnen worden ingezet bij onze unieke WiFi-as-a-service oplossing.

Aerohive SwitchesSwitches

Aerohive netwerken combineren een goede bedrijfstoegang met cloud-enabled beheer, on-demand voorzieningen en veilige bedrijfsrouting om u de meest geavanceerde netwerkfunctie te bieden.

 

Aerohive HiveManagerHiveManager

Aerohive HiveOS is het besturingssysteem dat de bevoegdheden van de Aerohive AccessPoints en routers beheert, terwijl HiveManager het netwerk management systeem (NMS) is voor de configuratie en monitoring. Samen met de Aerohive AccessPoints en routers, bestaat deze oplossing volledig uit een controller-loze WiFi en externe netwerk oplossing.

 

 

Aerohive Cloud PlatformCloud Services Platform

De Aerohive Cloud Services Platform is een wereldwijd gedistribueerde, cloud-gebaseerde infrastructuur die de thuisbasis is van Aerohive ontwikkelde Software-as-a-Service (SaaS) applicaties, waaronder HiveManager Online. De Cloud Services Platform maakt ook gebruik van onze gepatenteerde Cloud Proxy functie om robuuste oplossingen voor Aerohive klanten naadloos te integreren.

 

Aerohive appsApps

Krachtige toepassingen van Aerohive voegen functies, functionaliteit en waarde toe aan de volledige Aerohive WiFi oplossing. Applicaties zoals StudentManager en TeacherView kunnen helpen om schooldistricten te controleren en draadloze gebruikers te volgen.