Het Aerohive Cloud Services Platform is een wereldwijd gedistribueerde, cloud-based infrastructuur dat de thuisbasis is van de door Aerohive ontwikkelde Software-as-a-Service (SaaS) applicatie. Het Cloud Services Platform maakt ook gebruik van onze gepatenteerde Cloud Proxy functie voor een naadloze integratie van een reeks van partner Cloud applicaties.

Aerohives cloud-enabled services bevatten:

HiveManager onlineHiveManager Online

Ontworpen om als organisatie met een klein netwerk te kunnen beginnen en langszaam uit te breiden. HiveManager Online is te verkrijgen in twee varianten – Express Mode, voor eenvoudigere AP-only implementaties, en Enterprise, een krachtig netwerk management systeem voor AccessPoints en branch routers.

IDManager

ID Manager

ID Manager is een cloud-enabled bedrijfs guest management system dat integreert met uw bestaande authenticatie systeem zonder dat extra hardware of software nodig is.

Network-as-a-Service (NaaS)

Biedt een cloud-enabled abonnementsmodel voor netwerk infrastructuur en diensten. Geen vooraf te betalen investeringen, noch verplichtingen op lange termijn. Alles wat je nodig hebt voor een Branch On Demand in één eenvoudige bundel.

Aerohive Cloud Platform informatie aanvragen

Wilt u meer informatie over de mogelijhkeden van een Aerohive Cloud Platform? Bel: 0577 460008