HiveManager is een out-of-band Network Management System (NMS) voor eenvoudige configuratie van firmware upgrades en het monitoren van duizenden Aerohive 802.11n AccessPoints, switches, en routers. Een revolutionair nieuw user-interface maakt het eenvoudig en intuïtief om verenigde LAN en WLAN voorwaarden over uw complete netwerk te creëren en implementeren.

HiveManager biedt real-time topologie, prestaties en client informatie om probleemmanagement, capaciteitsplanning en netwerk toepassingen te vereenvoudigen. HiveManager geeft je ook toegang tot alle voorwaarden gebaseerd op identiteit, toepassing en apparaat type. Omdat het niet essentieel is voor de verkeersstroom, zal het verliezen van de verbinding met de HiveManager voor de controle en data zending van uw Aerohive apparaten niet aangetast worden.

Eenvoudig beheer met de HiveManager

HiveManager vereenvoudigd de implementatie aanzienlijk. Er is geen pre-staging of configuratie nodig om Aerohive apparaten te verbinden aan hun HiveManager, wat het ideaal maakt voor verspreidde implementaties. HiveManager stelt administratoren in staat om een configuratie één keer te maken, en deze via de centrale HiveManager te verspreiden. Een Aerohive AP AccessPoint, switch of router wordt automatisch voorzien van deze configuratie wanneer het apparaat ingeplugd en verbonden wordt met de HiveManager. Deze functionaliteit zorgt ervoor dat het beheren van duizenden apparaten even makkelijk wordt als het beheren van een enkel apparaat.

HiveManager is Flexibel

Implementeer HiveManager als een 1U rack-mountable toepassing, een VMware virtuele instantie of een Software-as-a-Service aanbod in de Cloud.

HiveManager gemakkelijk aan te passen en uit te breiden

Alle HiveManager platformen ondersteunen twee modes:

  • Express Mode, wat een vereenvoudigde versie is van de interface, ontworpen om implementatie en training eenvoudig en snel te maken;
  • Enterprise Mode, is een uitgebreid object-georiënteerd management systeem en bevat een volledige functieondersteuning.

Klanten kunnen gemakkelijk van Express Mode overgaan naar Enterprise Mode wanneer extra functies of flexibiliteit nodig is.

Wilt u ook het gemak ervaren van de HiveManager?

Wilt u net als vele anderen ervaren hoe gemakkelijk het beheer van uw WiFi netwerk kan zijn? Neem dan nu contact met ons op voor een Demo bij u op locatie!