Aerohives innovatieve nieuwe routers combineren 802.11n prestaties, bedrade/draadloze verbinding en hoge kwaliteit beveiliging via de cloud.

Aerohive routers kunnen kosten effectief ingericht worden voor maximaal gemak. Organisaties kunnen ervoor kiezen om rechtstreeks routers aan te kopen of via een innovatief abonnement aan te schaffen. Dit abonnement is inclusief de router zelf en HiveManager Online. Aerohive netwerken zijn uiterst eenvoudig en flexibel. Routers worden geconfigureerd zonder tussenkomst van de eindgebruiker, door het indrukken van een knopje wordt de configuratie automatische geladen vanuit een privé- of openbare cloud. Aerohive maakt het eindelijk mogelijk om centraal duizenden ‘remote-users’ te activeren zonder daarvoor expertise nodig te hebben!

Aerohive | BR100 RouterBR100 Router

De BR100 bevat 5 Ethernet switchpoorten, een enkele 802.11n radio, en een USB-aansluiting voor 3G/4G WAN back-up. Omdat de HiveManager de identiteit van het apparaat, beveiliging en netwerk toegang regelt, blijft het beleid hetzelfde ongeacht of klanten verbinding maken via draadloos internet of bedrade internetpoorten.

Aerohive | BR200 RouterBR200 Router

De BR200 serie is te verkrijgen in twee modellen: de BR200 en de BR200-WP. De BR200 voorziet de LAN verbinding samen met de functierijke mogelijkheden van HiveOS routing, De BR200-WP heeft dezelfde functies als de BR200, maar heeft ook de mogelijkheid voor PoE (Power over Ethernet).

 

Aerohive Router keuze

Zoals u ziet zijn er een aantal mogelijkheden om u WiFi netwerk op te zetten met behulp van de Aerohive routers. Wij begrijpen dan ook dat u nu met vragen zit die u graag beantwoord wilt hebben. Neemt u daarom nu contact met ons op en wij helpen u graag verder.