Aerohive Operating and Management Systems

Aerohive HiveOS is het besturingssysteem dat de bevoegdheden van de Aerohive toegang enterprise points, switches en routers, terwijl HiveManager is het netwerk management systeem voor configuratie en monitoring van deze apparaten. Samen met Aerohive AccessPoints, switches en routers, deze systemen bestaan ​​uit een complete controller-loze,-mobiliteit geoptimaliseerd access layer oplossing.

bonjour Gateway

Aerohive Bonjour Gateway is ontworpen om sterk te vereenvoudigen de ondersteuning van Apple-compatibele apparaten in de onderneming

Cloud VPN Gateway

Aerohive Cloud VPN Gateway (CVG), is een VMware-gebaseerde apparaat dat kan worden gevestigd op een locatie van de klant om complexe VPN-implementaties te vereenvoudigen.

HiveManager Network Management System

Deze single, out-of-band enterprise-class netwerk management systeem verwerkt configuratie, OS updates, en monitoring van tot duizenden Aerohive AccessPoints en routers.

HiveOS Network Operating System

HiveOS is het besturingssysteem dat zich op Aerohive AccessPoints en routers. HiveOS Cooperative Control-architectuur maakt alle Aerohive apparaten te organiseren in groepen, of “netelroos”, die geavanceerde functionaliteit mogelijk te maken zonder de noodzaak van een gecentraliseerde of speciale controller. HiveOS Wi-Fi functies leveren marktleidende WLAN-functionaliteit, terwijl HiveOS routing functies inschakelen feature-bereik, zero-touch remote office functionaliteit.