HiveManager is een out-of-band Network Management System (NMS) voor eenvoudige configuratie van het beleid, firmware-upgrades, en monitoring van tot duizenden Aerohive 802.11n access points, switches en routers. Een revolutionair nieuw user-interface maakt het gemakkelijk en intuïtief om een LAN en WLAN-beleid in uw gehele netwerk te creëren en te implementeren.

Helder toegangsbeleid met HiveManager

HiveManager biedt real-time topologie, prestaties en klant informatie aan voor het oplossen van problemen, capaciteitsplanning en veiligheid sanering van netwerken applicatie. HiveManager maakt het ook mogelijk om een toegang beleid in te stellen op basis van identiteit, de toepassing en het type apparaat. Want het is niet essentieel voor de doorstroming van het verkeer, het verliezen van connectiviteit met HiveManager heeft geen invloed op het doorsturen van controle of gegevens van uw Aerohive apparaten.

Eenvoudig

HiveManager vereenvoudigt de implementatie. Er is geen pre-staging of configuratie nodig om Aerohive apparaten aan te sluiten aan de HiveManager, waardoor het ideaal is voor gedistribueerd gebruik. Beheerders kunnen binnen HiveManager de configuratie een keer vast stellen, via de centrale HiveManager instantie. Deze configuratie wordt automatisch verstrekt aan de Aerohive AP access point, switch of router wanneer het apparaat voor het eerst wordt aangesloten op en verbonden met HiveManager. Deze functionaliteit maakt het beheren van duizenden apparaten net zo eenvoudig als het beheer van een enkel apparaat.

Flexibel

  • Implementeer HiveManager als een 1U rack-apparaat,
  • een virtuele VMware-instantie,
  • of een Software-as-a-Service aanbod in de Cloud.

Schaalbaar

Alle HiveManager platformen ondersteunen twee modi: Express Mode, dat is een vereenvoudigde versie van de interface ontworpen om eerste implementatie en training eenvoudig en snel te maken; en, Enterprise-modus, die een uitgebreid systeem voor het beheer op objecten gebaseerde en volledige functie ondersteuning omvat. Klanten kunnen eenvoudig migreren van een Express Mode uitzending naar Enterprise-modus op elk moment dat de aanvullende eigenschappen en flexibiliteit vereist is.

Meer informatie over HiveManager

U wilt graag meer informatie over de HiveManageer Network Management System? Bel dan: 0577 460008